Buffy the Vampire Slayer Säsong 1

In every generation there is a chosen one. He alone will stand against work, being outside and the forces of socializing. He is the binge watcher. 
 
Bildresultat för Buffy
 
Hej babes! HÄR KOMMER MIN FÖRSTA SÄSONGSPRISUTDELNING OCH VI BÖRJAR SÅKLART MED VÄRLDEN BÄSTA SERIE NÅGONSIN, BUFFY THE VAMPIRE SLAYER. Detta pga den är bäst och ett typexempel på serier som kommer att behandlas på denna blogg. Nu tänker ni säkert, vadfan är en säsongsprisutdelning?? Jo, det är en process där en rad priser delas ut till karaktärer som varit med i den säsongen av tv-serien. Priserna är baserade på objektiv sanning och subjektivt tycke. 
 
Regler:
1. Karaktären ska ha varit med i minst 5 avsnitt där den har synts i person, oavsett som människa eller annan form. Att den har pratats om av andra karaktärer gills ej. 
 
2. Priser som kan tilldelas i alla serier finns med är: Strongest Hero, Favourite Villain, Most Shocking Transformation, Heartbreaking Death, Most Yearned for Return, Best New Addition och Cutest Couple. Speciella priser kan förekomma i vissa TV-serier.
 
3. Priset "Favourite Villain" går bara att få om personen har varit ond eller fiende till huvudpersonen i säsongen hen tilldelas priset. Inte säsongen innan eller efter. 
 
4. Priset "Most Yearned for Return" går bara att få om personen kommit till liv från de döda, inte om den kommit tillbaka från en annan dimension eller för att dne varit borta under en längre tid. 
 
5. Priset "Heartbreaking Death" går bara att få om personen inte kommer tillbaka från de döda i samma avsnitt som den dog, detta gäller även "Most Yearned for Return". Samma princip gäller "Most Shocking Transformation", ifall någon förvandlas från människa till vampyr och sedan tillbaks till människa under samma avsnitt gills det ej. 
 
6. Priset "Best New Addition" går bara att få om man överlever hela säsongen ut. Delas ej ut under säsong 1. 
 
7. Sista och viktigaste regeln, jag kan bryta dessa regler när jag vill :). 
 
Med det avklarat sätter vi igång med serie nummer 1. 
 
Buffy the Vampire Slayer
Säsong 1
 
Strongest Hero: Buffy Summers
 
Favourite Villain: Darla
 
Heartbreaking Death: Buffy Summers
 
Cutest Couple: Buffy Summers <3 Angel
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: